Neprofitne organizacije

 

Svaka neprofitna organizacija je jedinstvena i sa specifičnim setom potreba. Mi razumemo da je svaki dinar od ključnog značaja i da je najbolja vrednost za novac jedna od glavnih pokretačkih snaga koje stoje iza vašeg poslovnog odlučivanja. Naši revizori imaju veliko iskustvo u radu sa brojnim organizacijama iz ovog sektora, kao i široko razumevanje izazova i regulatornih pritisaka.

Radimo kao revizori i savetnici za brojne programe/projekte koji su finansirani od strane različitih domaćih i međunarodnih donatora. Tokom pružanja usluga obavezne revizije, mi koristimo stečeno znanje o poslovanju sektora i iskustvo angažovanih revizora da pružimo raznovrsne savetodavne usluge, što naši klijenti prepoznaju kao pravu korist saradnje sa nama.

Neprofitnim organizacijama je potreban pouzdan, objektivan pristup i ekonomična ekspertiza i podrška u svim segmentima poslovanja. Imamo osvedočeno iskustvo u pružanju stručnih usluga koje ispunjavaju stalno rastuće zahteve ovog sektora. Ovo nam je omogućilo da u ulozi poverljivog savetnika, fokusirajući se na ključne poslovne oblasti, izgradimo dugogodišnju saradnju sa mnogobrojnim neprofitnim organizacijama.

Nudimo širok spektar konsultantskih usluga iz domena finansijskih i računovodstvenih propisa i prakse neprofitnih organizacija, posebno u kontekstu primene zakonske regulative.