O nama

 

MOORE STEPHENS Revizija i Računovodstvo d.o.o. je šesta najveća firma za pružanje usluga revizije, računovodstva i finansijskog konsaltinga u Srbiji po kriterijumima ukupnog prihoda i broja zaposlenih, dok se po broju stalno zaposlenih ovlašćenih revizora nalazi na prvom mestu.

Naša osnovna vrednost je kvalitet – bez kompromisa, a naš bazični pristup je prilagođavanje svake pojedinačne usluge individualnim zahtevima svakog klijenta. Naša je prednost da smo dovoljno veliki da možemo pružiti sve zahtevane usluge – lokalno i internacionalno, a da smo ipak još uvek dovoljno mali da ne izgubimo lični kontakt sa klijentima.

Punopravni smo član Moore Stephens International Limited, jedne od najvećih i istovremeno najstarijih međunarodnih računovodstvenih grupacija.

Osim Srbije, zahvaljujući istom jeziku i sličnoj zakonskoj regulativi, u mogućnosti smo da većinu profesionalnih usluga pružimo i klijentima na teritoriji Bosne i Hercegovine i Crne Gore, u kojima još uvek ne postoje firme članice Moore Stephens.